Gneis 1 - Nostalgi

Forrige
Neste

Bekvemt og vakkert med sinnrike detaljer

GNEIS «Nostalgi» har hentet inspirasjon fra god, gammel sveitserstil, med sin romslige, overbygde altan i front og profilerte listverk.

  • Et hus som passer både for flatt terreng og lett skrå tomt.
  • Eventuelt med utleieleilighet i underetasjen (se GNEIS 2). 
  • Praktisk «alt-på-ett-plan» løsning som oppfyller kriteriene til «livsløpsstandard», med store gode rom over hele linjen.
  • Med til sammen fem soverom, to stuer, to bad og stort vaskerom blir det rikelig plass også for de større familiene.
  • Teknisk beskrivelse
  • Flere stilarter
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 120,2 m2
Bebygd areal (BYA): 141,5 m2
Bruksareal (BRA): 183,6 m2
Største lengde: 15,0 m
Største bredde: 11,7 m
Mønehøyde: 7,0 m

Gneis 2 m/utleie - Nostalgi

GNEIS «Nostalgi» kataloghus har hentet inspirasjon fra god, gammel sveitserstil, med sin romslige, overbygde altan i front og profilerte listverk. Et hus beregnet for flat og skrå tomt. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Ametyst - Nostalgi

AMETYST «Nostalgi» kataloghus er et hus som treffer alle romantikere i hjertet – bare tenk deg en god gammel gyngestol på den overbygde verandaen og noe varmt i koppen mens regnet sildrer utenfor. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Gneis 1 - Nostalgi

GNEIS «Nostalgi» kataloghus har hentet inspirasjon fra god, gammel sveitserstil, med sin romslige, overbygde altan i front og profilerte listverk. Et hus som passer både for flatt terreng og skrå tomt. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Granitt 1 - Nostalgi

GRANITT «Nostalgi» kataloghus er en av våre bestselgende hus som nå er blitt enda bedre bare ved å forlenge det 60 cm! Fortsatt et koselig, praktisk og innholdsrikt hus, beregnet for flat tomt. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Granitt 2 m/utleie - Nostalg

GRANITT «Nostalgi» kataloghus er en av våre bestselgere som nå er blitt enda bedre bare ved å forlenge det 60 cm! Fortsatt et koselig, praktisk og innholdsrikt hus. Et hus som kan bygges på flat og skrå tomt. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Marmor - Nostalgi

MARMOR «Nostalgi» kataloghus er et hus som oser av herskapelig stil, likefullt oppfylles kravene til en moderne boligløsning. Best egnet på flat tomt, men kan om ønskelig tilpasses med underetasje for skrått terreng. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Opal - Nostalgi

OPAL «Nostalgi» kataloghus med staffasje som mønekryss, belistning med pynteklosser, profilert veggkledning og vindusinndeling i god gammel stil. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Nostalgi

SINKITT «Nostalgi» kataloghus er et hus som gjenspeiler et mer romantisk preg. Romløsningen er i utgangspunktet lik for samtlige SINKITT-modeller, men finnes også med livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Skifer - Nostalgi

SKIFER "Nostalgi" kataloghus er et trygt valg for deg som er på jakt etter et hus som bygger på god tradisjonsrik design. Hustypen er beregnet for flat tomt. Den er utviklet i to ulike stilarter for å gi muligheten til å finne det som passer din personlige smak og den lokale byggeskikken. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Galleri Gneis 1

Galleri Gneis 1