Alabast - Moderne

Forrige
Neste

Moderne linjeføring

Alabast er en stor og innholdsrik bolig med et tidsriktig uttrykk. Huset har tilnærmet ubegrenset tilpasningsmuligheter både interiør- og eksteriørmessig. Den markante omrammingen som danner et visuelt beskyttende skall rundt hovedformen gir Alabast unik identitet. Store vindusflater sørger for mye lys og gir flott romfølelse.

Innholdsrik underetasje med romslig hall, 3 store soverom, funksjonelt bad, 2 boder og praktisk vaskerom.  I tillegg får man garasje med direkteatkomst til boligen og sportsbod. Hovedetasjen har åpen stue/kjøkkenløsning på hele 57 m2 med skyvedør ut til stor, delvis overbygget terrasse over garasjen, samt et ekstra soverom med eget bad.

Dette huset gir rom for den store familien – og kan alternativt tilpasses med utleiedel i underetasjen. Den rasjonelle konstruksjonen gir kostnadseffektiv produksjon så her får man mye hus for pengene.  Over garasjen får familien en stor privat og skjermet uteplass.

Alabast har et sterkt uttrykk og er huset for deg som vektlegger det estetiske like mye som det praktiske. Stort oppholdsrom, mange soverom, store glassflater og stor terrasse gjør huset perfekt både til hverdags for storfamilien og for selskap blant gode venner.

- Se egen brosjyre for Alabast her

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 121,5 m²
Bebygd areal (BYA): 124,5 m²
Bruksareal (BRA): 185,9 m²
Største lengde: 16,2 m.
Største bredde: 7,5 m.
Mønehøyde: 6,4 m

Tefra - Moderne

TEFRA «Moderne» kataloghus er et minimalistisk multihus hvor energieffektivitet og tilgjengelighet er nøkkelord for utviklingen. Huset kan bygges enten som enebolig eller kjedet i rekke med mellomliggende carport – to eller så mange du vil ha. Den flate takløsningen og markerte vindusmotivet i front er med på å fremheve husets stramme, rette linjeføring. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Bauxitt - Moderne

BAUXITT "Moderne" kataloghus er et hus utviklet med utgangspunkt i en enkel, rektangulær bygningskropp over to etasjer, med en smal "boks" som skjærer på tvers gjennom bygget. En stor "glassvegg" fyller hovedplanet med lys og luft. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Meteoritt - Moderne

METEORITT «Moderne» kataloghus er et futuristisk hus med en åpen romvirkning. Det er tilrettelagt for skrånende terreng og kan tilpasses i en tett bebyggelse, ettersom den ene langfasaden er uten åpninger, og gir således ingen innsyn fra nabo. Et spenstig fremtidshus som du kan bygge i dag. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Gabbro - Moderne

GABBRO «Moderne» kataloghus er en av våre mest funkisinspirerte designhus, med enkle, stramme linjer. Likevel har Gabbro mange spennende detaljer. Huset er bygget rundt et midtrom med to sidefløyer. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring