Noritt - Tradisjon

Forrige
Neste

Inspirert av vinden

NORITT «Tradisjon» er et hus som tydelig har hentet inspirasjon fra det gode, gamle jærhuset i Rogaland. Blant annet med sine to steinkledde skuter (utbygg) på husets endevegger, som skulle ta av for det verste av vær og vind. 

  • Huset er lagt til rette for en funksjonell romløsning med «alt-på-ett-plan» som tilfredsstiller kravene til «livsløpsstandard». 
  • Totalt 4 soverom, 2 bad, 2 stuer og god spiseplass på kjøkkenet gir plass nok for store familier.
  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 112,3 m2
Bebygd areal (BYA): 118,7 m2
Bruksareal (BRA): 152,1 m2
Største lengde: 14,4 m
Største bredde: 10,5 m
Mønehøyde: 6,7 m

Thulitt 2 m/utleie - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, og tilfredsstiller husbankens krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Olivin m/utleie - Tradisjon

OLIVIN «Tradisjon» kataloghus med utleiedel er en rimeligere utgave av huset "Olivin Moderne", med blant annet mer tradisjonelle vinduer. Beregnet for skrått terreng med inngang nede – hovedleiligheten fra ene enden (overbygget m/bod), og utleiedelen fra andre siden (under altan). Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Opal - Tradisjon

OPAL «Tradisjon» kataloghus har rene linjer og et rolig uttrykk. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Tradisjon

SINKITT «Tradisjon» kataloghus er den prisgunstige basisutgaven som leveres blant annet med tradisjonelt saltak og stående veggkledning utvendig (eller liggende om ønskelig), samt vanlige vinduer med avtakbare sprosser. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Skifer - Tradisjon

SKIFER "Tradisjon" kataloghus er et trygt valg for deg som er på jakt etter et hus som bygger på god tradisjonsrik design. Hustypen er beregnet for flat tomt. Den er utviklet i to ulike stilarter for å gi muligheten til å finne det som passer din personlige smak og den lokale byggeskikken. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Thulitt 1 - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, begge som tilfredsstiller krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Thulitt 2 m/utleie - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, og tilfredsstiller husbankens krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring