Olivin m/utleie - Tradisjon

Forrige
Neste

Særpreget, funksjonelt og smart

OLIVIN «Tradisjon» med utleiedel er en rimeligere utgave enn huset OLIVIN "Moderne" med blant annet mer tradisjonelle vinduer.

Et hus beregnet for skrått terreng med inngang nede – hovedleiligheten fra ene enden (overbygget m/bod), og utleiedelen fra andre siden (under altan).

Husets lengde brytes av fremtrukket kjøkken og forhøyet tak på midten. Asymmetriske vindusfelt er med på å gi huset sitt særpreg.

  • OLIVIN egner seg også godt for «nordvendte» tomter (utsikt mot nord evt. øst) ettersom utgang til terrasse kan legges på motsatt side av utsiktsdelen (gjennomgående stue). 
  • Innholdsrik hovedetasje med vinkelstue og stort spisekjøkken, foreldresoverom med walk-in garderobe, barnerom/kontor, bad og vaskerom med direkte utgang. 
  • Nede finnes ytterligere to soverom, bad og romslig hall/garderobe samt sportsbod fra vindfanget. 
  • Resten av sokkeletasjen består av en grei toroms utleieleilighet
  • Teknisk beskrivelse
  • Flere stilarter
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 131,0 m2
Bebygd areal (BYA): 147,4 m2
Bruksareal (BRA): 154,7 m2
Utleieleilighet (BRA): 64,5 m2
Største lengde: 18,0 m
Største bredde: 9,9 m
Mønehøyde: 7,7 m

Olivin m/utleie - Moderne

OLIVIN «Moderne» kataloghus med utleiedel er et hus som vil gi deg gunstige bokostnader. Huset er beregnet for skrått terreng med inngang nede – hovedleiligheten fra ene enden (overbygget m/bod), og utleiedelen fra andre siden (under altan). Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Flint med utleie - Tradisjon

FLINT «Tradisjon» kataloghus er et innholdsrik og praktisk hus i harmoni med god norsk byggestil – blant annet med saltak og fremtrukket ark. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Noritt - Tradisjon

NORITT "Tradisjon" kataloghus er et hus som tydelig har hentet inspirasjon fra det gode, gamle jærhuset i Rogaland. Blant annet med sine to steinkledde skuter (utbygg) på husets endevegger, som skulle ta av for det verste av vær og vind. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Olivin m/utleie - Tradisjon

OLIVIN «Tradisjon» kataloghus med utleiedel er en rimeligere utgave av huset "Olivin Moderne", med blant annet mer tradisjonelle vinduer. Beregnet for skrått terreng med inngang nede – hovedleiligheten fra ene enden (overbygget m/bod), og utleiedelen fra andre siden (under altan). Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Opal - Nostalgi

OPAL «Nostalgi» kataloghus med staffasje som mønekryss, belistning med pynteklosser, profilert veggkledning og vindusinndeling i god gammel stil. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Tradisjon

SINKITT «Tradisjon» kataloghus er den prisgunstige basisutgaven som leveres blant annet med tradisjonelt saltak og stående veggkledning utvendig (eller liggende om ønskelig), samt vanlige vinduer med avtakbare sprosser. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Skifer - Tradisjon

SKIFER "Tradisjon" kataloghus er et trygt valg for deg som er på jakt etter et hus som bygger på god tradisjonsrik design. Hustypen er beregnet for flat tomt. Den er utviklet i to ulike stilarter for å gi muligheten til å finne det som passer din personlige smak og den lokale byggeskikken. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Thulitt 1 - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, begge som tilfredsstiller krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Thulitt 2 m/utleie - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, og tilfredsstiller husbankens krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Se huset Olivin i galleriet

Se huset Olivin i galleriet