Rubin - Klassisk

Forrige
Neste

Rik på små, nydelige detaljer

RUBIN «Klassisk» fremstår som et kompakt, elegant og stilfullt hus. Halvvalmet tak med ark, karnapp og takoverbygg ved inngang – detaljer som er med på å heve inntrykket. 

Planløsningen gir mye bolig på relativt få kvadratmeter:

  • Vinkelstue på nesten 45 m2, romslig kjøkken på 14 m2
  • God hall med praktisk gjeste-wc og vaskerom
  • Innholdsrik loftsetasje med tre soverom, stort bad, gang/lekerom og bod 
  • Huset er tilrettelagt for fremtidig soverom nede, som imøtekommer krav til livsløpsstandard og husbanklån
  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 94,8 m2
Bebygd areal (BYA): 99,1 m2
Bruksareal (BRA): 148,4 m2
Største lengde: 12,0 m
Største bredde: 9,8 m
Mønehøyde: 7,3 m

Hus Diamant - Klassisk

DIAMANT «Klassisk» kataloghus er et eksklusivt hus som man tidligere bare kunne drømme om. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Hus Onyx 1 - Klassisk

ONYX «Klassisk» kataloghus er en av våre absolutte bestselgere i sin klasse – og det med god grunn. Her får man et romslig og innholdsrik hus med «alt-på-ett-plan» som tilfredsstiller Husbankens krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Hus Onyx 2 med utleie - Klassisk

ONYX 2 «Klassisk» kataloghus med utleie er et hus beregnet for skrå tomt med fullverdig 4-roms utleieleilighet i sokkeletasjen. Dette er en av våre absolutt bestselgere i sin klasse. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Hus Opal - Klassisk

OPAL «Klassisk» kataloghus har fått en noe annen takform - halvvalm som fremhever det stilfulle preget. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Hus Rav - Klassisk

RAV «Klassisk» kataloghus er et stort og meget attraktivt hus som har spennende og elegante linjer med rene, åpne vindusflater. RAV er noe for seg selv, det skiller seg fra andre hus på en elegant måte som fint lar seg integrere blant mer ordinære bygg. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Hus Sinkitt - Klassisk

SINKITT «Klassisk» kataloghus er et herskapelig og innholdsrik hus med gode gjennomtenkte romfunksjoner, som vil passe til de fleste familieforhold. Beregnet for flat tomt, og glir like godt inn i nybyggefelt som et eksisterende boligområde. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Hus Sinkitt B - Klassisk

SINKITT B «Klassisk» kataloghus er en variant av vår opprinnelige hustype SINKITT «Klassisk», hvor planløsningen rett og slett er blitt snudd opp-ned. Soverommene ligger nå på inngangsplanet, mens stue og kjøkken er flyttet opp til 2. etasje. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Hus Smaragd - Klassisk

SMARAGD «Klassisk» kataloghus fremstår som et stilfullt hus med karnapp, valmet tak og kinavipp. Huset er beregnet for skrå tomt og inngang nede – kan tilpasses for inngang oppe på hovedetasjen, da evt. med livsløpsstandard etter mindre justeringer. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Hus Topas - Klassisk

TOPAS «Klassisk» kataloghus er et stor og eksklusiv hus, som kan gjøre drømmene til virkelighet: Alltid litt ekstra plass til ulike aktiviteter, men likevel en praktisk og funksjonell romløsning. Beregnet for flat tomt, med «alt-på-ett-plan» som oppfyllerkravene til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring