Sinkitt - Tradisjon

Forrige
Neste

Det gode hjem

SINKITT «Tradisjon» er den prisgunstige basisutgaven

  • Huset leveres blant annet med tradisjonelt saltak og stående veggkledning utvendig (eller liggende om ønskelig)
  • Vanlige vinduer med avtakbare sprosser
  • Teknisk beskrivelse
  • Flere stilarter
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 100,8 m2
Bebygd areal (BYA): 116,6 m2
Bruksareal (BRA): 184,8 m2
Største lengde: 12,0 m
Største bredde: 9,9 m
Mønehøyde: 7,4 m

Sinkitt - Klassisk

SINKITT «Klassisk» kataloghus er et herskapelig og innholdsrik hus med gode gjennomtenkte romfunksjoner, som vil passe til de fleste familieforhold. Beregnet for flat tomt, og glir like godt inn i nybyggefelt som et eksisterende boligområde. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Nostalgi

SINKITT «Nostalgi» kataloghus er et hus som gjenspeiler et mer romantisk preg. Romløsningen er i utgangspunktet lik for samtlige SINKITT-modeller, men finnes også med livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt B - Klassisk

SINKITT B «Klassisk» kataloghus er en variant av vår opprinnelige hustype SINKITT «Klassisk», hvor planløsningen rett og slett er blitt snudd opp-ned. Soverommene ligger nå på inngangsplanet, mens stue og kjøkken er flyttet opp til 2. etasje. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Moderne

SINKITT «Moderne» kataloghus er en ny og minimalistisk versjon av bestselgeren SINKITT «Klassisk», som er et hus i herskapelig stil. Eksteriøret fremstår som mer åpent og spenstig, med flere og større glassfelt i hjørner, særlig på husets stueside. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Flint med utleie - Tradisjon

FLINT «Tradisjon» kataloghus er et innholdsrik og praktisk hus i harmoni med god norsk byggestil – blant annet med saltak og fremtrukket ark. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Noritt - Tradisjon

NORITT "Tradisjon" kataloghus er et hus som tydelig har hentet inspirasjon fra det gode, gamle jærhuset i Rogaland. Blant annet med sine to steinkledde skuter (utbygg) på husets endevegger, som skulle ta av for det verste av vær og vind. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Olivin m/utleie - Tradisjon

OLIVIN «Tradisjon» kataloghus med utleiedel er en rimeligere utgave av huset "Olivin Moderne", med blant annet mer tradisjonelle vinduer. Beregnet for skrått terreng med inngang nede – hovedleiligheten fra ene enden (overbygget m/bod), og utleiedelen fra andre siden (under altan). Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Opal - Tradisjon

OPAL «Tradisjon» kataloghus har rene linjer og et rolig uttrykk. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Skifer - Tradisjon

SKIFER "Tradisjon" kataloghus er et trygt valg for deg som er på jakt etter et hus som bygger på god tradisjonsrik design. Hustypen er beregnet for flat tomt. Den er utviklet i to ulike stilarter for å gi muligheten til å finne det som passer din personlige smak og den lokale byggeskikken. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Thulitt 1 - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, begge som tilfredsstiller krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Thulitt 2 m/utleie - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, og tilfredsstiller husbankens krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Se huset Sinkitt i vårt galleri

Se huset Sinkitt i vårt galleri