Fossekall - Trend

Forrige
Neste

Åpner for naturen

Fossekall er en meget populær hytte. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i enspiss – noe som åpner opp for en ekstra flott naturfølelse – direkte inn i stuen.

Både Tradisjon- og Trendutgaven har sammeinnholdsrike og praktiske planløsning på nærmere 90 m2. Den luftige stuen med skråtak har utgangtil overbygget uteplass. Hytten har romsligspisekjøkken og 3 praktiske soverom medplass til garderobe.

Badet er tilrettelagtmed eget rom for badstue og i tillegg er detet praktisk WC i forbindelse med inngangspartiet.

Fossekall får du med to ulike arkitektoniske uttrykk: Tradisjonsutgaven har vinduer inndelt med flere sprosser for mer lunhet og tilpasning til fjell og innlandet. Trendutgaven har mer åpne, luftige vindusflater.

Alternative taktekkings-materialer, for eksempel skifer eller torv, vil understreke den stil du ønsker. Også utvendig veggkledning har stor betydning for byggetsuttrykk. Kraftig stående panel evt. med «bunnstokk» kan passe godt på fjellet, og liggende kledning eller stående lektekledning på en hytte ved sjøen.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 98,2 m2
Bebygd areal (BYA): 110,6 m2
Bruksareal (BRA): 85,9 m2
Største lengde: 14,4 m
Største bredde: 10,2 m
Mønehøyde: 4,5 m

Finken - Trend

Finken er en relativt stor funkisinspirert hytte, formet som et atriumsbygg. Formen forener krav om utsikt (gjerne nord- eller østvedt) med lun skjermet uteplass på motsatt side.

Gjøken - Trend

Gjøken er en kompakt og innholdsrik hytte beregnet for sjøtomter, som i utgangspunktet bygger på enkel og tradisjonell linjeføring.

Lomvi - Trend

Lomvi tilbyr moderne eleganse med sterk identitet. Eksteriøret har stramme, tydelige linjer uten overflødige detaljer. Store panoramavinduer og den tydelige innrammingen av den overbygde terrassen gir hytten sjel.

Sisik 1 - Trend

Sisik 1 er en moderne, funkisinspirert hytte med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten

Skarven - Tradisjon

Skarven baserer seg på grunnprinsippene til det kjente og kjære Nordlandshuset – med sin enkle smale og avlange bygningskropp og høye knevegg på loftet eller «kvisten», som det også gjerne kalles.

Svanen - Tradisjon

SVANEN fremstår tydelig som et sjarmerende sørlandshus med sine rene linjer, smårutete vinduer og dekorbelistning.

Ørna 1 - Tradisjon

Hyttene i Ørna-serien er ferieperler av de sjeldne. Linjene er spennende, med særpreget skråparti og hjørnevinduer som gir praktfull panoramautsikt.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Galleri Fossekall

Galleri Fossekall

Se bilder fra hytter som er bygget