Gjøken - Trend

Forrige
Neste

Luftig eller lunt

Gjøken er en kompakt og innholdsrik hytte.Tradisjonsutgaven er lun og bygger på enkel linjeføring kombinert med et markantfremtrukket saltak. Trendutgaven er forlenget med et skrått glassparti i front, mer åpen vindusutforming og har en særpreget skråtakavslutning.

Her får du meget god overnattingskapasitet,med 3 soverom og 6 sengeplasser påhovedplan, pluss ekstraplasser på hemsover inngangs-/soveromsdel. Det praktiske badet har mulighet for badstue.

Gjøken har en lys og luftig stue med skråtak og storskyvedør til uteplassen. Det sentraltplasserte ildstedet bidrar til effektivoppvarming. Den åpne kjøkkenløsningen gir en sosial arbeidsplass med trivelige matopplevelser rundt familiens langbord.Den spreke Trendutgaven er allsidig og vilpasse like godt på fjellet som ved sjøen, mens Tradisjonsutgaven er mer en typisk fjellhytte.

Valget ditt – luftig eller lunt?

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 91,7 m2
Bebygd areal (BYA): 96,3 m2
Bruksareal (BRA): 78,5 m2
Største lengde: 15,6 m
Største bredde: 7,2 m
Mønehøyde: 5,0 m

Finken - Trend

Finken er en relativt stor funkisinspirert hytte, formet som et atriumsbygg. Formen forener krav om utsikt (gjerne nord- eller østvedt) med lun skjermet uteplass på motsatt side.

Fossekall - Tradisjon

Fossekall A er en meget populær hytte beregnet for sjøtomter. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i en spiss – noe som åpner opp for en flott naturfølelse direkte inn i stuen.

Lomvi - Trend

Lomvi tilbyr moderne eleganse med sterk identitet. Eksteriøret har stramme, tydelige linjer uten overflødige detaljer. Store panoramavinduer og den tydelige innrammingen av den overbygde terrassen gir hytten sjel.

Sisik 1 - Trend

Sisik 1 er en moderne, funkisinspirert hytte med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten

Skarven - Tradisjon

Skarven baserer seg på grunnprinsippene til det kjente og kjære Nordlandshuset – med sin enkle smale og avlange bygningskropp og høye knevegg på loftet eller «kvisten», som det også gjerne kalles.

Svanen - Tradisjon

SVANEN fremstår tydelig som et sjarmerende sørlandshus med sine rene linjer, smårutete vinduer og dekorbelistning.

Ørna 1 - Tradisjon

Hyttene i Ørna-serien er ferieperler av de sjeldne. Linjene er spennende, med særpreget skråparti og hjørnevinduer som gir praktfull panoramautsikt.

Ørna 2 - Trend

Ørna 2 er den største i denne serien, som presenteres både med saltak (Tradisjon) og valmtak (Trend).

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring