Hytte - Heilo Fjell

Forrige
Neste

Storslått perfeksjon

Heilo fremstår som et praktfull hytte i rendyrket oppstugu-stil. Den har mange flotte detaljer, som for eksempel de massive utskårne bæresøylene. Uteplass både nede fra stuen og altan fra loftstue - begge med gode takoverbygg som gir le for vær og vind.

  • Romslig og funksjonell planløsning med mulighet for virkelig mange sengeplasser, som gjerne gir behov for begge badene. 
  • Luftig stue med mønt himling og åpen kjøkkenløsning. 
  • Her får man god plass å dekke til samling rundt et stort langbord. 
  • Peisen har en strategisk plassering for optimal varmefordeling til hele hytten. 
  • Rikelig med garderobeplass, godt integrert i gangen, gir en ryddig løsning.

Heilo er en hytte som uttrykker kvalitet og tradisjon, og er skapt for fjellheimen.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 114,5 m2
Bebygd areal (BYA): 139,9 m2
Bruksareal (BRA): 144,7 m2
Største lengde: 17,4 m
Største bredde: 9,9 m
Mønehøyde: 6,6 m

Hytte Falken - Fjell

Falken er en romslig og innholdsrik hytte. Den har gode tilpasningsmuligheter til lett skrånende terreng, da stue-/kjøkkendel kan senkes eller heves i forhold til resten av hytta. Det er utebod i tilknytning til overbygd inngang.

Hytte Fossekall B - Fjell

Fossekall B er en meget populær hytte beregnet for fjelltomter. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i en spiss – noe som åpner opp for en flott naturfølelse direkte inn i stuen.

Hytte Gjøken B - Fjell

Gjøken B er en kompakt og innholdsrik hytte beregnet for fjell, som bygger på enkel og tradisjonell linjeføring.

Hytte Hauken - Fjell

Hytta Hauken har en kjent og kjær form, med en smal og en bredere del, som gir en sakset og fin takform. Hauken fremstår gjerne som en typisk hytte bergenet for fjelltomter, men kan utmerket bygges også ved sjøen – da gjerne med en annen vindusinndeling og større vindusflater særlig i front.

Hytte Hubro - Fjell

Hubro er en eksklusiv hytte eller fritidsbolig på hele 170 m2. Bygget er harmonisk proporsjonert med midtparti og to sidefløyer, som gjør at den faller fint inn i terrenget på tross av sin store grunnflate. Det dannes en naturlig tunløsning og samlingsplass i front. Taket foran stuen er fremtrukket med mulighet for en overbygd terrasse.

Hytte Måltrost - Fjell

Måltrost er en kompakt og innholdsrik hytte med relativt beskjeden grunnflate på knappe 60 m2. Likevel tilbyr den 3 greie soverom, med mulighet for 6 sengeplasser.

Hytte Rypa - Fjell

Rypa er en hytte som baserer seg på trygg og tradisjonell design, med frembygget midtparti i front og lunt overbygget inngangsparti på baksiden i tilknytning til nyttig utstyrsbod.

Hytte Sisik 2 - Fjell

Sisik 2 er en moderne funkisinspirert hytte, med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten. Også på fjellet er det viktig å få lys og luft inn i hytten, da vi befinner oss midt i den vakre naturen og bør få mest mulig glede av den – selv når vi oppholder innendørs.

Hytte Tiur - Fjell

Tiur er en hytte som fremstår som en tradisjonell oppstugu med sitt karakteristiske høye midtbygg på tvers av hovedkroppen. Dette er en eldre byggemåte med opprinnelse fra dalførene på indre Østlandet. I dag er dette blitt en svært populær hyttestil, som man ofte ser på fjellet over hele landet.

Hytte Ørna 2B - Fjell

Ørna 2 er en hytte i mellomutgaven i serien, som her presenteres med saltak (B-utgaven), men finnes også med valmtak: Ørna 2A. Begge har samme praktiske, innholdsrike planløsning på nesten 90 m2.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Se hytta HEILO bygget i Voss

Se hytta HEILO bygget i Voss

Familien Telle har i mange år hatt campingvogn på Voss, men vinteren 2014/2015 bestemte de seg for at nå var tiden inne for å gå over til hytte.