Hytte - Lomvi Sjø

Forrige
Neste

Befriende enkelt

Lomvi er en hytte formet etter prinsippet «jo enklere jo bedre». Eksteriøret har rene og enkle linjer som gir et minimalistisk uttrykk. Store åpne glassflater og det lette pulttaket understreker byggets moderne design, og skaper en lys og luftig fritidsbolig. Også det innvendige bygger på enkle, men gode og praktiske romløsninger.

  • En tydelig todelt inndeling, med oppholdsdel i ene enden og soveromsfløy med tilhørende bad i andre
  • Entreen byr på god garderobeplass og WC
  • Lysrik og åpen stue-/kjøkkenløsning, hvor den sosiale spiseplassen ligger meget sentralt innenfor de store vinduene
  • Her får man god kontakt mellom inne og uterommet
  • Sofakroken er litt mer lun og tilbaketrukket, med utgang til overbygget uteplass
  • 4 store soverom – ett foreldrerom med dobbelseng, og 3 med plass for  familiekøyer. Dette gir god sengeplass for 11 personer. 

Lomvi – helt enkelt for deg som vil ha noe nytt og utradisjonelt.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 123,3 m2
Bebygd areal (BYA): 147,8 m2
Bruksareal (BRA): 112,1 m2
Største lengde: 17,4 m
Største bredde: 9,9 m
Mønehøyde: 4,0 m

Hytte Finken - Sjø

Finken er en relativt stor funkisinspirert hytte, formet som et atriumsbygg. Formen forener krav om utsikt (gjerne nord- eller østvedt) med lun skjermet uteplass på motsatt side.

Hytte Fossekall A - Sjø

Fossekall A er en meget populær hytte beregnet for sjøtomter. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i en spiss – noe som åpner opp for en flott naturfølelse direkte inn i stuen.

Hytte Gjøken A - Sjø

Gjøken er en kompakt og innholdsrik hytte beregnet for sjøtomter, som i utgangspunktet bygger på enkel og tradisjonell linjeføring.

Hytte Hegre - Sjø

Hegre er en hytte beregnet for god nærhet til sjøen. I en hyttestil som kan ligne sjøhus og rorbu, har den samtidig fått sitt eget tidsriktige særpreg. Hegre er utformet i en enkel og praktisk løsning over 2 plan, og er velegnet for sammenkobling i rekke.

Hytte Sisik 1 - Sjø

Sisik 1 er i slekt med Finken – både i fugleverden og i vår hytteverden. SISIK 1 er den minste hytta av en serie på 3 litt innovative funkisinspirerte hyttemodeller. SISIK 2 og FINKEN er større.

Hytte Skarven A - Sjø

Skarven en hytte som baserer seg på grunnprinsippene til det kjente og kjære Nordlandshuset – med sin enkle smale og avlange bygningskropp, samt høye knevegg på loftet eller «kvisten», som det også gjerne kalles.

Hytte Skarven B - Sjø

SKARVEN B en hytte som fremstår som et kjent og kjært «nordlandshus» – med sin enkle smale og avlange bygningskropp, samt forhøyet knevegg på loft.

Hytte Svanen - Sjø

Svanen gir helt klart mye hytte for pengene, og byr på en stor porsjon ferieidyll. Svanen fremstår tydelig som et sjarmerende sørlandshus med sine rene linjer, smårutete vinduer og dekorbelistning.

Hytte Tjelden - Sjø

Tjelden er en typisk skjærgårdshytte med flere fine løsninger på relativt beskjeden grunnflate. Legg merke til svalgangen/takoverbygget langs hele fronten, som gir en perfekt uteplass hvor man kan innta en forfriskende frokost selv om regnet sildrer utforbi...

Hytte Ørna 1 - Sjø

Hyttene i Ørna-serien er ferieperler av de sjeldne. Linjene er litt utenom det vanlige, med særpreget skråparti og hjørnevinduer som gir en praktfull panoramautsikt. Ørna er en hytte som finnes i 3 ulike størrelser, som alle kan fåes enten med valm- eller saltak.

Hytte Ørna 2A - Sjø

Ørna 2 er hytte i mellomutgaven i en serie, som her presenteres med valmtak (A-utgaven), men finnes også med saltak: Ørna 2B. Begge har samme praktiske, innholdsrike planløsning på nesten 90 m2.

Hytte Ørna 3 - Sjø

Ørna 3 er den største hytta i Ørna-familien, og har et bruksareal på ca. 120 m2. Hyttens overbygde inngangsparti er her lagt til motsatt side av uteplassen, i kombinasjon med både utstyrsbod og egen carport.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring