Måltrost - Tradisjon

Stilsikker klassiker

Måltrost er en kompakt og innholdsrik hytte med et bruksareal på knappe 70 m2. Likevel tilbyr den 3 gode soverom, med sengeplass til 7 personer.

Åpen stue-/kjøkkendel med skråtak gir bra volum i oppholdsdelen. Fra kjøkkendelen er det dør ut til den lune, delvis overbyggede uteplassen.

Også inngangspartiet har takoverbygg, med atkomst direkte inn til praktisk utebod. Over inngangs-/soveromsdelen har Måltrost hems (inngår ikke som måleverdig etasje/areal).

Og har du behov for litt mer plass, er det selvsagt fullt mulig å utvide/forlenge hele hytten. Uansett størrelse får du her en tidløs og klassisk hytte for generasjoner fremover.

Måltrost som Tradisjonsutgave er tiltenkt fjellet, mens Trendutgaven passer like godt både ved sjøen som høyt til fjells. Se også våre to andre modeller i tilsvarende stil: Falken og Hauken.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 84,5 m2
Bebygd areal (BYA): 101,6 m2
Bruksareal (BRA): 69,5 m2
Største lengde: 13,2 m
Største bredde: 8,4 m
Mønehøyde: 5,2 m

Falken - Tradisjon

FALKEN er en romslig og innholdsrik hytte. Den har gode tilp.muligheter til lett skrånende terreng, da stue-/kjøkkendel kan senkes eller heves ift. resten av hytten. Det er utebod i tilknytning til overbygd inngang.

Hauken - Tradisjon

Hauken har en kjent og kjær hytteform,med en smal og en bredere del, som gir en sakset og fin takform.

Heilo - Tradisjon

Heilo fremstår som et praktfullt byggverk i rendyrket oppstugu-stil. Hytten har mange flotte detaljer, som for eksempel de massive, utskårne bæresøylene.

Hubro - Tradisjon

Hubro er en eksklusiv fritidsbolig på nesten150 m2. Bygget er harmonisk proporsjonert med midtparti og to sidefløyer, som gjør at det dannes en naturlig tunløsning og samlingsplass i fronten av hytten.

Rypa - Trend

Rypa baserer seg på trygg og tradisjonell hyttedesign, med et frembygget midtparti i front og lunt overbygget inngangsparti på baksiden i tilknytning til den nyttige sportsboden.

Sisik 2 - Trend

Sisik 2 er en moderne funkisinspirert hytte,med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring