Ørna 1 - Trend

Forrige
Neste

Perfekt balanse

Hyttene i Ørna-serien er ferieperler av de sjeldne. Linjene er spennende, med særpreget skråparti og hjørnevinduer som gir praktfull panoramautsikt.

Ørna finnes i 2 ulike størrelser, som begge kan tilpasses til enten med valm- eller saltak. Ørna 1 danner utgangspunktet for denne serien, og er minstemann i familien. Den er moderat i størrelsen på knappe 70 m2, men inneholder likevel alt man behøver.

Praktisk inngang med god garderobeplass, utebod like i nærheten, og et romslig bad. Her får du 3 gode soverom – ett med dobbeltseng og to med plass for familiekøye – som tilsammen gir mulighet for sengeplass for 8.

Stuen er luftig og lysrik med skråtak og storskyve- eller to-fløyet dør til uteplassen. Åpen kjøkkenløsning med god plass til langbord. Praktisk hems over deler av hytten kan gi mulighet for ekstra overnattingsplasser – eller være et spennende lekeområde for barna.

Tradisjonsutgaven er tiltenkt fjellet, mens den nye Trendutgaven passer like godt både ved sjøen som til fjells. Se også Ørna 2 Tradisjon og Ørna 2 Trend.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 82,8 m2
Bebygd areal (BYA): 84,0 m2
Bruksareal (BRA): 69,9 m2
Største lengde: 13,65 m
Største bredde: 9,0 m
Mønehøyde: 5,1 m

Ørna 2 - Trend

Ørna 2 er den største i denne serien, som presenteres både med saltak (Tradisjon) og valmtak (Trend).

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring