Hytte - Ørna 2B Fjell

Forrige
Neste

Vill og vakker

Ørna 2 er mellomutgaven i denne serien, som her presenteres med saltak (B-utgaven), men finnes også med valmtak: Ørna 2A. Begge har samme praktiske, innholdsrike planløsning på nesten 90 m2.

Stuen er lys og luftig med skråtak og atskilt kjøkken med ekstra spiseplasser

  • 3 greie soverom totalt, hvor dobbelrommet har svært god garderobeplass
  • Spennende baderomsløsning, med plass for både skap, hjørnekar og dusjnisje, samt skjermet krok for vaskemaskin og mulighet for badstue. 
  • Grei hems over deler av hytten, gir mulighet for ekstra overnattingsplasser (ikke måleverdig etasje eller areal). 

Eksteriøret er gitt to nokså ulike uttrykk:

Åpne luftige vindusflater på sjøvarianten, og litt mer oppdelte vinduer på fjellutgaven. I tillegg kan man se for seg alternative yttertak, som for eksempel skifer eller torv (shingel er standard). Utvendig veggkledning har stor betydning for byggets uttrykk. Her kan man vurdere kraftig villmarkspanel på fjellet (liggende enkelfals er standard). 

Ørna-serien åpner for flere valgmuligheter, som betyr skreddersøm etter dine behov.  
Se også den mindre utgaven Ørna 1 og større Ørna 3.

  • Teknisk beskrivelse
  • Flere stilarter
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 96,1 m2
Bebygd areal (BYA): 100,8 m2
Bruksareal (BRA): 86,0 m2
Største lengde: 15,2 m
Største bredde: 9,5 m
Mønehøyde: 5,1 m

Hytte Ørna 1 - Sjø

Hyttene i Ørna-serien er ferieperler av de sjeldne. Linjene er litt utenom det vanlige, med særpreget skråparti og hjørnevinduer som gir en praktfull panoramautsikt. Ørna er en hytte som finnes i 3 ulike størrelser, som alle kan fåes enten med valm- eller saltak.

Hytte Ørna 2A - Sjø

Ørna 2 er hytte i mellomutgaven i en serie, som her presenteres med valmtak (A-utgaven), men finnes også med saltak: Ørna 2B. Begge har samme praktiske, innholdsrike planløsning på nesten 90 m2.

Hytte Ørna 3 - Sjø

Ørna 3 er den største hytta i Ørna-familien, og har et bruksareal på ca. 120 m2. Hyttens overbygde inngangsparti er her lagt til motsatt side av uteplassen, i kombinasjon med både utstyrsbod og egen carport.

Hytte Falken - Fjell

Falken er en romslig og innholdsrik hytte. Den har gode tilpasningsmuligheter til lett skrånende terreng, da stue-/kjøkkendel kan senkes eller heves i forhold til resten av hytta. Det er utebod i tilknytning til overbygd inngang.

Hytte Fossekall B - Fjell

Fossekall B er en meget populær hytte beregnet for fjelltomter. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i en spiss – noe som åpner opp for en flott naturfølelse direkte inn i stuen.

Hytte Gjøken B - Fjell

Gjøken B er en kompakt og innholdsrik hytte beregnet for fjell, som bygger på enkel og tradisjonell linjeføring.

Hytte Hauken - Fjell

Hytta Hauken har en kjent og kjær form, med en smal og en bredere del, som gir en sakset og fin takform. Hauken fremstår gjerne som en typisk hytte bergenet for fjelltomter, men kan utmerket bygges også ved sjøen – da gjerne med en annen vindusinndeling og større vindusflater særlig i front.

Hytte Heilo - Fjell

Heilo er en hytte som uttrykker kvalitet og tradisjon, og er skapt for fjellheimen. Den har mange flotte detaljer, som for eksempel de massive utskårne bæresøylene.

Hytte Hubro - Fjell

Hubro er en eksklusiv hytte eller fritidsbolig på hele 170 m2. Bygget er harmonisk proporsjonert med midtparti og to sidefløyer, som gjør at den faller fint inn i terrenget på tross av sin store grunnflate. Det dannes en naturlig tunløsning og samlingsplass i front. Taket foran stuen er fremtrukket med mulighet for en overbygd terrasse.

Hytte Måltrost - Fjell

Måltrost er en kompakt og innholdsrik hytte med relativt beskjeden grunnflate på knappe 60 m2. Likevel tilbyr den 3 greie soverom, med mulighet for 6 sengeplasser.

Hytte Rypa - Fjell

Rypa er en hytte som baserer seg på trygg og tradisjonell design, med frembygget midtparti i front og lunt overbygget inngangsparti på baksiden i tilknytning til nyttig utstyrsbod.

Hytte Sisik 2 - Fjell

Sisik 2 er en moderne funkisinspirert hytte, med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten. Også på fjellet er det viktig å få lys og luft inn i hytten, da vi befinner oss midt i den vakre naturen og bør få mest mulig glede av den – selv når vi oppholder innendørs.

Hytte Tiur - Fjell

Tiur er en hytte som fremstår som en tradisjonell oppstugu med sitt karakteristiske høye midtbygg på tvers av hovedkroppen. Dette er en eldre byggemåte med opprinnelse fra dalførene på indre Østlandet. I dag er dette blitt en svært populær hyttestil, som man ofte ser på fjellet over hele landet.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Galleri Ørna

Galleri Ørna

Les om Ørna B2 i galleriet, og se flotte bilder fra prosjekt som er bygget