Rypa - Tradisjon

Tradisjonell hygge

Rypa baserer seg på trygg og tradisjonell hyttedesign, med et frembygget midtparti i front og lunt overbygget inngangsparti på baksiden i tilknytning til den nyttige sportsboden.

Fra kjøkkendelen er det utgang til overbygget uteplass og hyttens form skaper le for vinden på uteplassen. Den praktiske og effektive planløsningen skaper en naturlig soneinndeling av spiseplass og koselig stuedel. Stuen er luftig med skråtak og det romslige spisekjøkkenet har god plass til langbord.

Det store badet er strategisk plassert ved inngangen. Her får du 3 gode soverom på hovedplanet med sengeplass til 7 personer. I tillegg får du verdifull ekstra soveplass på stor hems (inngår ikke som måleverdig etasje/areal).

Rypa som Tradisjonsutgave er tiltenkt fjellet, mens den nye Trendutgaven passer like godt både ved sjøen som til fjells.

Se også vår andre modell i tilsvarende stil: Fossekall Tradisjon

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 103,5 m2
Bebygd areal (BYA): 119,4 m2
Bruksareal (BRA): 90,7 m2
Største lengde: 15,0 m
Største bredde: 11,4 m
Mønehøyde: 5, 5 m

Falken - Tradisjon

FALKEN er en romslig og innholdsrik hytte. Den har gode tilp.muligheter til lett skrånende terreng, da stue-/kjøkkendel kan senkes eller heves ift. resten av hytten. Det er utebod i tilknytning til overbygd inngang.

Hauken - Tradisjon

Hauken har en kjent og kjær hytteform,med en smal og en bredere del, som gir en sakset og fin takform.

Måltrost - Tradisjon

Måltrost er en kompakt og innholdsrik hytte med et bruksareal på knappe 70 m2. Likevel tilbyr den 3 gode soverom, med sengeplass til 7 personer.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring