Sidensvans - Trend

Forrige
Neste

Vinkelhytte med vidsyn

Store panoramavinduer i front av stuen slipper naturen og utsikten inn i denne hytten. Det solide takutstikket sørger for et flott, overbygget uteareal som flyter over tilden åpne terrassen foran soveromsfløyen. Hyttens arkitektur er forankret i tradisjonsrik, norsk byggeskikk mens materialbruken sørger for et tidsriktig uttrykk.

Sidensvans har stort og lyst kjøkken-/stueområde hvor du uten problem kan dekke til langbord for storfamilien. I nærheten av kjøkkenet og inngangspartiet har du god garderobeplass, matbod, sportsbod, vaskerom og gjestetoalett. I soveromsfløyen har du foreldresoverom og soverom med plass til familiekøye, samt et mindre soverom. I tillegg er det to hemser med mye ekstra soveplass.

Hytten har et praktisk bad og prikken over i’en får du med badstuen som gir deg rein nytelse etter et friskt bad eller en skitur. Standardvarianten av Sidensvans har 3 soverom og god sengeplass til 7. Ved å forlenge soveromsfløyen kan hytten få flere soverom, eller kanskje vil du redusere størrelsen og bruke noe av plassen avsatt til boder og vaskerom til et ekstra soverom?

Din hytte blir slik som du vil ha den – vi hjelper deg med forslag og idéer.

  • Teknisk beskrivelse
Produktdetaljer
Grunnflate: 128,9 m2
Bebygd areal (BYA): 145,8 m2
Bruksareal (BRA): 114.3 m2
Største lengde: 14,7 m
Største bredde: 14,4 m
Mønehøyde: 5,1 m

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring