Sisik 1 - Trend

Forrige
Neste

Lys og luft

Sisik 1 er en moderne, funkisinspirert hytte med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten. Også på fjellet er det deilig å få lys og luft inn i hytten. Sisik gir deg glede av den vakre naturen – selv når du er innendørs.

Vinduene kan med letthet skreddersys etter utsiktsforholdene og solinnfallet på akkurat din tomt. Rene, enkle linjer preger planløsningen, og når du kommer inn i hytten, får du følelsen av åpent landskap.

Sisik 1 har 2 gode soverom, som gir mulighet for inntil 6 sengeplasser. Hele frontpartiet består av en lys og åpen stue med åpen kjøkkenløsning og skråtak opp til hems over midtpartiet.

Sisik 1 er minstemann i vår «funkisfamilie» bestående av 3 modeller. Se også Sisik 2 og Finken, samt vår modernistiske hytte Lomvi.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 84,6 m2
Bebygd areal (BYA): 89,0 m2
Bruksareal (BRA): 70,0 m2
Største lengde: 10,8 m
Største bredde: 9,0 m
Mønehøyde: 5,5 m

Finken - Trend

Finken er en relativt stor funkisinspirert hytte, formet som et atriumsbygg. Formen forener krav om utsikt (gjerne nord- eller østvedt) med lun skjermet uteplass på motsatt side.

Fossekall - Tradisjon

Fossekall A er en meget populær hytte beregnet for sjøtomter. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i en spiss – noe som åpner opp for en flott naturfølelse direkte inn i stuen.

Lomvi - Trend

Lomvi tilbyr moderne eleganse med sterk identitet. Eksteriøret har stramme, tydelige linjer uten overflødige detaljer. Store panoramavinduer og den tydelige innrammingen av den overbygde terrassen gir hytten sjel.

Sisik 2 - Trend

Sisik 2 er en moderne funkisinspirert hytte,med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring