Ørna - galleri

HIBA HYTTE Ørna 2B - bygget med smidighet

Noen ganger er det passende å gjøre personlige justeringer.
Det kan være i forhold til lys og det kan være med hensyn til plass. Ofte er det særlige behov og personlige preferanser som gjør at man ønsker visse tilpasninger av den opprinnelige modellen.

På Kvamskogen utenfor Bergen står en praktfull hytte som er et godt eksempel på smidighet og samarbeid. I hytten som er en i Ørn-serien har familien Algrøy fått gjennomført sine ønsker om blant annet mer lys og større stue. 

  HIBA Hytte Ørna 2B

De personlige tilpasninger.
Noen ganger skal det en justering eller to til, og så er hytten perfekt for deg. For familien Algrøy var det kjærlighet med første blikk da de så modellen av Ørn-hytten.

- Vi la merke til hytten på fremsiden av en HIBA-katalog, sier Algrøy. Vi så ikke engang på andre hytter, vi visste umiddelbart at dette var hytten vi ville ha. Den bare passet så godt til tomten vi hadde kjøpt. Den var så perfekt til et sted med utsikt slik vi har det.

Samtidig var familien opptatt av å tilpasse hytten. Mer lys og justeringer av soverom var noe av det som sto på ønskelisten. Det som opprinnelig var en hems ble laget som en ekstra ark med flere vinduer.

HIBA Hytte Ørna 2B


- Vi kom med våre forslag og det var aldri noe problem. Endringene gikk helt knirkefritt, de
tegnet det så fint inn. Vi forlenget stuen med ekstra vindu og terrassedør. På loftet la vi inn vinduer både mot stuen og på yttervegg. Det var meget vellykket. For i dag, når ungene leker der oppe ser vi dem fra stuen. Og så er det jo så mye lysere der, sier Algrøy.

“Endringene gikk helt knirkefritt, de tegnet det så fint inn.”
Familien Algrøy

Familien Algrøy er strålende fornøyd med hytten som også er mye i bruk. Det er planlagt turer for hele året, og hytten har hele 9 sengeplasser.

- Det største badet gjorde vi for øvrig noe mindre, da det etter vårt syn var unødig stort.
Vi har mange gjester på besøk, så det passer godt at vi gjorde soverommene noe større.
Det er også eget gjestebad på hytten. Det kommer godt med når vi har mange gode venner og familie på besøk, sier Algrøy.

HIBA Hytte Ørna 2B

HIBA Hytte Ørna 2B

HIBA Hytte Ørna 2B

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Se flere hyttertyper

Heilo - galleri

Familien Telle har i mange år hatt campingvogn på Voss, men bestemte de seg for at nå var tiden inne for å gå over til hytte. Les mer

Fossekall - galleri

For de fleste av oss er den frie naturen noe av det helt sentrale med hytteturen. Det beste er å få være sammen med familie og venner borte fra en hektisk hverdag, det å kunne dra til et trivelig... Les mer

Ørna - galleri

HIBA HYTTE Ørna 2B - bygget med smidighet Noen ganger er det passende å gjøre personlige justeringer. Det kan være i forhold til lys og det kan være med hensyn til plass. Ofte er det særlige behov ... Les mer

Gjøken - galleri

HIBA HYTTE Gjøken B - kundetilpasset. Bygget i Voss Les mer