HIBA - hytte i ulike stilarter

HIBA tilbyr spennende hytter i flere størrelser og ulike stilarter. Finner du ikke akkurat den hytten du ønsker deg blant våre hytter kan vi gjøre noen forandringer, slik at du får en hytte som er nettopp slik du drømmer om.

Frihet til bare å ha fri

HIBA hyttemeny skal gi deg ideer for ulike tomter, stilarter og ulike måter å tilbringe fritiden på. Alle våre hytter har hentet sine navn fra fugleverden. Dette er ikke bare fordi navnene er fine, men også fordi naturens verden byr på mye. Det samme som vi gjør – mangfold, stabilitet og overraskelser.

Å bygge sin egen hytte er drømmen for mange

Et eget sted hvor man kan tilbringe ferier og helger og samle minner fra gode opplevelser. Den første fisken eller skituren.Et fullt spann med blåbær. Fine kvelder foran peisen. En lykkelig barndom. Frihet. Ro.

Vi tilbyr spennende hytter

HIBA tilbyr spennende hytter i flere størrelser og ulike stilarter. Finner du ikke akkurat den hytten du ønsker deg blant våre hytter kan vi gjøre noen forandringer, slik at du får en hytte som er nettopp slik du drømmer om.

Ta en prat med din nærmeste HIBA HYTTE forhandler før du bygger hytte. Vi gir deg mange alternativer.

Sjø- eller fjellhytte?

Valg av hyttestil blir ofte inndelt i to hovedkategorier: Sjø- og fjellhytter.

Hva er forskjellen?

I stor grad er det eksteriøret som utgjør hovedforskjellen

  • Tradisjonelt gjerne med åpne luftige vindusflater på sjøvarianten, og litt mer oppdelte lune vinduer på fjellutgaven.  I tillegg er taktekkingsmaterialer et moment å vurdere – som for eksempel skifer ved sjøen og torv på fjellet.  
  • Utvendig veggkledning har stor betydning for byggets uttrykk.  Her kan du for eksempel overveie ukantet villmarkspanel for fjellet, og dobbelfals eller stående lektekledning ved sjøen. 
  • Når det gjelder planløsningen, vil denne stort sett kunne være identisk for både fjell- og sjøhytter. 

Ut fra disse momentene har vi valg å presentere våre hyttemodeller i 2 ulike «stil kategorier».

Det er interessant å se hvordan én og samme hytte endrer karakter bare ved å forandre staffasje, som for eksempel hytten ØRNA 2 slik den vises i både A og B utgave. Tilsvarende kan også gjøres på flere av våre øvrige hyttemodeller for å gi dem det rette fasademessige uttrykk oppimot sjø- eller fjellområder.

Se alle hyttemodeller

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring