Frihet til bare å ha fri

 

HIBA Hytter spenner over et vidt spekter med noe for enhver smak.

Uansett om du skal bygge hytte ved sjøen, i innlandet eller på fjellet, med tradisjonell eller moderne arkitektur – vi har hytta for deg.

Vi har også små hytter på under 70 m2, hytter med hems og større familiehytter.

 

Hytta er stedet vi drar for å koble av for å koble på igjen. Vi vet at akkurat som enhver familie, er også enhver hyttedrøm forskjellig. Derfor har vi lagt opp til stor fleksibilitet, og våre arkitekter vil mer enn gjerne hjelpe deg å få tegnet din helt egne hytte - skreddersydd for deg og din families behov.

Stilart

Sengeplasser

BRA

Pris*

Priser reguleres etter Statistisk Sentralbyrås (SSB) byggekostnadsindeks. For Nord-Norge beregnes et sonetillegg på + 5 %


Følgende er ikke inkludert i Byggesett-leveranse:
Tomt, grunnarbeider / gravearbeider, byggestrøm, VA og EL tilførsel inn til grunnmur, tilknytningsavgift EL, overvannsannlegg, kommunale gebyrer, indeksregulering, uavhengig kontrollør, terrasse og garasje. Håndverksarbeider som byggmester, rørlegger, elektriker og grunnmur/støpte golv/pipe, vedovn/oppvarming, overflatebehandling av tak, vegger og gulv.

Samtlige priser er inkl. mva og er basert på HIBA Hytte Leveransebeskrivelse 1-2020. BRA er oppgitt i m2 og avrundet til nærmeste hele tall. Vi tar forbehold om trykkfeil.