- kvalitet for generasjoner

 

Gjennom mer enn 50 år har vi bygget HIBA Hus, Hytter og Garasjer over hele landet. Siden 1967 har vi bygget flere tusen boliger som i dag står støtt gjennom både sol- og uværsdager.

Våre forhandlere legger stolthet i å levere deg solid faglig kompetanse og den samme trygge kvaliteten uansett hvor du bor og hvilken forhandler du velger. 

Vår jobb er å hjelpe deg med å skape ditt nye hjem. Hvert kundeprosjekt er unikt – og tilpasses dine ønsker og behov. Vi ønsker at våre kataloger skal gi deg inspirasjon og idèer som du kan bruke videre i dine byggeplaner. Sammen med våre arkitekter og din boligkonsulent virkeliggjør vi din visjon. Vi lytter til deg og sørger for å gi deg faglige råd slik at det blir enklere for deg å ta de riktige beslutningene underveis i prosessen. Din boligkonsulent følger deg hele veien fra idè til innflyttingsklart hus. Vår jobb er å gjøre det enkelt for deg å bygge din nye bolig – akkurat slik du vil ha den.

 

En del av E.A. Smith AS
Det tar tid å bygge tillit. E.A. Smith AS har gjort det gjennom sin forretningsdrift fra 1869. Konsernet har relasjoner, nettverk og bransjekunnskap bygd opp gjennom generasjoner. Bygger’n, Smith Stål, LSE og HIBA er våre virksomhetsområder. Bygger’n, Smith Stål og LSE er leverandører til HIBA Hus, Hytter og Garasjer.

 

HIBA Kjedekontor

Fanavegen 202, 5239 Rådal
Telefon: 400 06 375
Kontakt oss

Kontaktpersoner

profi

Kjededirektør

Øyvind Eidem

profi

Konstituert daglig leder

Birger Aspaas

profi

Teknisk leder

Eivind Hansen

profi

Arkitekt

Erik Neerland

profi

Arkitekt

Runar Solberg

profi

Teknisk konsulent

Morten Sellevold

profi

Teknisk konsulent

André Halsteinslid Martin

profi

Teknisk konsulent

Sindre Roald

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere

 Spørsmål om jobb og karriere? Send gjerne en mail til oss eller se ledige stillinger