Falken - Tradisjon

Forrige
Neste

Romslig og praktisk

Falken er en romslig og innholdsrik hytte. Den har gode tilpasningsmuligheter til lett skrånende terreng, da stue-/kjøkkendel kan senkes eller heves i forhold til resten avhytten. Det er utebod i tilknytning til overbygd inngangsparti.

Hytten inneholder 3 gode soverom og et praktisk bad, samt ekstra WC-/vaskerom med inngang fravindfang.

Legg spesielt merke til den luftige stuen med skråtak og store skråvinduer som gir god nærhet til naturen. Åpen kjøkken-løsning i direkte tilknytning til spiseplassen kan gi mange hyggeligestunder rundt langbordet.

Hytten har også en romslig hems overinngangs-/soveromsfløyen (inngår ikke som måleverdig etasje/areal).Utvendig fremstår den gjerne som en typiskfjell-/innlandshytte, men kan utmerket godt tilpasses for mer maritime kyststrøk, da kanskje med mer åpne vindusflater.

Se også våre to andre modeller i tilsvarende stil: Hauken og Måltrost

 
  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 93,8 m2
Bebygd areal (BYA): 101,0 m2
Bruksareal (BRA): 79 m2
Største lengde: 14,4 m2
Største bredde: 8,4 m
Mønehøyde: 5,4 m

Hauken - Tradisjon

Hauken har en kjent og kjær hytteform,med en smal og en bredere del, som gir en sakset og fin takform.

Heilo - Tradisjon

Heilo fremstår som et praktfullt byggverk i rendyrket oppstugu-stil. Hytten har mange flotte detaljer, som for eksempel de massive, utskårne bæresøylene.

Hubro - Tradisjon

Hubro er en eksklusiv fritidsbolig på nesten150 m2. Bygget er harmonisk proporsjonert med midtparti og to sidefløyer, som gjør at det dannes en naturlig tunløsning og samlingsplass i fronten av hytten.

Måltrost - Tradisjon

Måltrost er en kompakt og innholdsrik hytte med et bruksareal på knappe 70 m2. Likevel tilbyr den 3 gode soverom, med sengeplass til 7 personer.

Rypa - Trend

Rypa baserer seg på trygg og tradisjonell hyttedesign, med et frembygget midtparti i front og lunt overbygget inngangsparti på baksiden i tilknytning til den nyttige sportsboden.

Sisik 2 - Trend

Sisik 2 er en moderne funkisinspirert hytte,med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring