Finken - Trend

Forrige
Neste

Nytenkende særpreg

Finken er en relativt stor funkisinspirerthyttemodell, formet som et atriumsbygg. Formen forener krav om utsikt (gjerne nordellerøstvendt) med lun skjermet uteplass på motsatt side. Med gjennomgående glassfelt og skyvedører på midtpartiet, kan man sitte i le i solkroken bak bygget og likevel nyte utsikten på framsiden.

Innvendig bør man merke seg den atskilte soveromsfløyen med inntil 8 sengeplasser. Hytten har et praktisk WC med tilkomst rettinn fra vindfanget. Et lyst, stort åpentkjøkken med romslig spiseplass glir naturlig over til den luftige stuedelen som har flotte panoramavinduer.

Eksteriørmessig faller den på noen måter mest naturlig inn i et maritimt kystlandskap, men kan også tilpasses fjell- og innlandsstrøk.

Finken er den største i en funkis-inspirert serie bestående av 3 modeller. Se også Sisik 1 og Sisik 2, samt den moderne hytten Lomvi.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 130,7 m2
Bebygd areal (BYA): 130,7 m2
Bruksareal (BRA): 113,4 m2
Største lengde: 18,0 m
Største bredde: 12,0 m
Mønehøyde: 4,7 m

Fossekall - Tradisjon

Fossekall A er en meget populær hytte beregnet for sjøtomter. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i en spiss – noe som åpner opp for en flott naturfølelse direkte inn i stuen.

Gjøken - Trend

Gjøken er en kompakt og innholdsrik hytte beregnet for sjøtomter, som i utgangspunktet bygger på enkel og tradisjonell linjeføring.

Lomvi - Trend

Lomvi tilbyr moderne eleganse med sterk identitet. Eksteriøret har stramme, tydelige linjer uten overflødige detaljer. Store panoramavinduer og den tydelige innrammingen av den overbygde terrassen gir hytten sjel.

Sisik 1 - Trend

Sisik 1 er en moderne, funkisinspirert hytte med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten

Skarven - Tradisjon

Skarven baserer seg på grunnprinsippene til det kjente og kjære Nordlandshuset – med sin enkle smale og avlange bygningskropp og høye knevegg på loftet eller «kvisten», som det også gjerne kalles.

Svanen - Tradisjon

SVANEN fremstår tydelig som et sjarmerende sørlandshus med sine rene linjer, smårutete vinduer og dekorbelistning.

Ørna 1 - Tradisjon

Hyttene i Ørna-serien er ferieperler av de sjeldne. Linjene er spennende, med særpreget skråparti og hjørnevinduer som gir praktfull panoramautsikt.

Ørna 2 - Trend

Ørna 2 er den største i denne serien, som presenteres både med saltak (Tradisjon) og valmtak (Trend).

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring