Heilo - Tradisjon

Forrige
Neste

Storslått perfeksjon

Heilo fremstår som et praktfullt byggverk i rendyrket oppstugu-stil.

Hytten har mange flotte detaljer, som for eksempel de massive, utskårne bæresøylene. Her får du uteplass både nede fra stuen og på altanen utenfor loftstuen – begge med gode takoverbygg som gir le for vær og vind.

Her får du en romslig og funksjonellplanløsning med mulighet for virkelig mange sengeplasser, som gjerne gir behovfor begge badene. Heilo har en luftig stue med mønt himling og åpen kjøkkenløsning.

Her får man god plass å dekke tilsamling rundt et stort langbord. Peisen har en strategisk plassering for optimal varmefordeling til hele hytten. Rikelig med garderobeplass, godt integrert i gangen, giren ryddig løsning.

Heilo – en hytte som uttrykker kvalitet og tradisjon, og er skapt for fjellheimen.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 118,0 m2
Bebygd areal (BYA): 143,4 m2
Bruksareal (BRA): 144,7 m2
Største lengde: 17,4 m
Største bredde: 9,9 m
Mønehøyde: 6,7 m

Falken - Tradisjon

FALKEN er en romslig og innholdsrik hytte. Den har gode tilp.muligheter til lett skrånende terreng, da stue-/kjøkkendel kan senkes eller heves ift. resten av hytten. Det er utebod i tilknytning til overbygd inngang.

Hauken - Tradisjon

Hauken har en kjent og kjær hytteform,med en smal og en bredere del, som gir en sakset og fin takform.

Hubro - Tradisjon

Hubro er en eksklusiv fritidsbolig på nesten150 m2. Bygget er harmonisk proporsjonert med midtparti og to sidefløyer, som gjør at det dannes en naturlig tunløsning og samlingsplass i fronten av hytten.

Måltrost - Tradisjon

Måltrost er en kompakt og innholdsrik hytte med et bruksareal på knappe 70 m2. Likevel tilbyr den 3 gode soverom, med sengeplass til 7 personer.

Rypa - Trend

Rypa baserer seg på trygg og tradisjonell hyttedesign, med et frembygget midtparti i front og lunt overbygget inngangsparti på baksiden i tilknytning til den nyttige sportsboden.

Sisik 2 - Trend

Sisik 2 er en moderne funkisinspirert hytte,med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Se hytta HEILO bygget i Voss

Se hytta HEILO bygget i Voss

Familien Telle har i mange år hatt campingvogn på Voss, men vinteren 2014/2015 bestemte de seg for at nå var tiden inne for å gå over til hytte.