Hubro - Tradisjon

Forrige
Neste

Harmonisk eleganse

Hubro er en eksklusiv fritidsbolig på nesten 150 m2. Bygget er harmonisk proporsjonert med midtparti og to sidefløyer, som gjør at det dannes en naturlig tunløsning og samlingsplass i fronten av hytten. Taket foran stuen er fremtrukket med mulighetfor en overbygd terrasse.

Den innholdsrike planløsningen er delt inn i 3 fløyer: Midtpartiet har inngang til romslighall, bod, wc og trapp til hems. Soveromsfløyen har 2 store rom og eget «velvære-senter» bestående av et flott badmed plass for både hjørnekar, dusj og sauna, samt eget vaske-/tørkerom med direkte utgang. Den tredje avdelingen består av en stor, luftig stue med skråtak, integrert, åpen kjøkkenløsning samt 2 soverom og tilhørende bad.

Hemsen gir mulighet for ytterligere ekstra sengeplasser. Planløsningen har ingen frittstående søyler, noe som betyr full frihet til møblering.

Eksteriøret er solid og massivt, med en bevisst kombinasjon av tre og naturstein som gir Hubro en harmonisk eleganse.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 168,3 m2
Bebygd areal (BYA): 192,1 m2
Bruksareal (BRA): 148,0 m2
Største lengde: 18,0 m
Største bredde: 14,4 m
Mønehøyde: 5,3 m

Falken - Tradisjon

FALKEN er en romslig og innholdsrik hytte. Den har gode tilp.muligheter til lett skrånende terreng, da stue-/kjøkkendel kan senkes eller heves ift. resten av hytten. Det er utebod i tilknytning til overbygd inngang.

Hauken - Tradisjon

Hauken har en kjent og kjær hytteform,med en smal og en bredere del, som gir en sakset og fin takform.

Heilo - Tradisjon

Heilo fremstår som et praktfullt byggverk i rendyrket oppstugu-stil. Hytten har mange flotte detaljer, som for eksempel de massive, utskårne bæresøylene.

Måltrost - Tradisjon

Måltrost er en kompakt og innholdsrik hytte med et bruksareal på knappe 70 m2. Likevel tilbyr den 3 gode soverom, med sengeplass til 7 personer.

Rypa - Trend

Rypa baserer seg på trygg og tradisjonell hyttedesign, med et frembygget midtparti i front og lunt overbygget inngangsparti på baksiden i tilknytning til den nyttige sportsboden.

Sisik 2 - Trend

Sisik 2 er en moderne funkisinspirert hytte,med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring