Lomvi - Trend

Forrige
Neste

Befriende enkelt

Lomvi tilbyr moderne eleganse med sterk identitet. Eksteriøret har stramme, tydelige linjer uten overflødige detaljer. Store panoramavinduer og den tydelige innrammingen av den overbygde terrassen gir hytten sjel.

Lomvi har praktiske romløsninger og et tydelig skille mellom den private soveromsfløyen og det lyse, åpne kjøkken-/stueområdet. I tilknytning til inngangspartiet har du adkomst til bad, vaskerom og bod.

I tillegg har Lomvi eget gjestetoalett og god garderobeplass i hallen. Fra stuen er det utgang til den overbygde terrassen som gir deg flott ekstra areal på fine sommerdager selv om det skulle komme en regndråpe eller to. Standardvarianten av Lomvi har 4 store soverom: ett foreldresoverom og 3 soverom med plass til familiekøyer/dobbeltseng.

Her får du sengeplass til hele 11 personer. Lomvi kan selvsagt tilpasses din tomt og dine ønsker. Med enkle grep kan Lomvi reduseres på lengden, taket kan alternativt løftes til et pulttak, og selvsagt kan du selv velge kledningstype og farger for å skape akkurat det uttrykket du ønsker.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 129,0 m2
Bebygd areal (BYA): 156,5 m2
Bruksareal (BRA): 113,6 m2
Største lengde: 17,4 m
Største bredde: 9,9 m
Mønehøyde: 4,0 m

Finken - Trend

Finken er en relativt stor funkisinspirert hytte, formet som et atriumsbygg. Formen forener krav om utsikt (gjerne nord- eller østvedt) med lun skjermet uteplass på motsatt side.

Fossekall - Tradisjon

Fossekall A er en meget populær hytte beregnet for sjøtomter. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i en spiss – noe som åpner opp for en flott naturfølelse direkte inn i stuen.

Gjøken - Trend

Gjøken er en kompakt og innholdsrik hytte beregnet for sjøtomter, som i utgangspunktet bygger på enkel og tradisjonell linjeføring.

Sisik 1 - Trend

Sisik 1 er en moderne, funkisinspirert hytte med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten

Skarven - Tradisjon

Skarven baserer seg på grunnprinsippene til det kjente og kjære Nordlandshuset – med sin enkle smale og avlange bygningskropp og høye knevegg på loftet eller «kvisten», som det også gjerne kalles.

Svanen - Tradisjon

SVANEN fremstår tydelig som et sjarmerende sørlandshus med sine rene linjer, smårutete vinduer og dekorbelistning.

Ørna 1 - Tradisjon

Hyttene i Ørna-serien er ferieperler av de sjeldne. Linjene er spennende, med særpreget skråparti og hjørnevinduer som gir praktfull panoramautsikt.

Ørna 2 - Trend

Ørna 2 er den største i denne serien, som presenteres både med saltak (Tradisjon) og valmtak (Trend).

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring