Sisik 2 - Trend

Forrige
Neste

Naturlig harmoni

Sisik 2 er en moderne funkisinspirert hytte,med saksede pulttak og store glassflater.

Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten. Også på fjellet er det deilig å få lys og luft inn i hytten. Sisik gir deg glede av den vakre naturen – selv når du er innendørs. Vinduene kan med letthet skreddersys etter utsiktsforholdene og solinnfallet på akkurat din tomt.

Rene, enkle linjer preger planløsningen, og når du kommer inn i hytten får du følelsen av åpent landskap.

Sisik 2 har 3 gode soverom og bad samlet langs bakveggen, som til sammen gir mulighet for inntil 8 sengeplasser. Stuen er lys og langstrakt med åpen kjøkkenløsning og skråtak opp til hemsen over midtpartiet.

Sisik 2 er den mellomste i vår «funkisfamilie» bestående av 3 modeller. Se også minstemann Sisik 1 og Finken, samt vår modernistiske hytte Lomvi.

  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 103,2 m2
Bebygd areal (BYA): 107,6 m2
Bruksareal (BRA): 91,8 m2
Største lengde: 13,2 m
Største bredde: 9,3 m
Mønehøyde: 5,5 m

Sisik 1 - Trend

Sisik 1 er en moderne, funkisinspirert hytte med saksede pulttak og store glassflater. Den egner seg like godt på fjellet og i innlandet som langs kysten

Finken - Trend

Finken er en relativt stor funkisinspirert hytte, formet som et atriumsbygg. Formen forener krav om utsikt (gjerne nord- eller østvedt) med lun skjermet uteplass på motsatt side.

Fossekall - Tradisjon

Fossekall A er en meget populær hytte beregnet for sjøtomter. Den får sitt særpreg med den store, åpne glassfasaden i front, som går frem i en spiss – noe som åpner opp for en flott naturfølelse direkte inn i stuen.

Lomvi - Trend

Lomvi tilbyr moderne eleganse med sterk identitet. Eksteriøret har stramme, tydelige linjer uten overflødige detaljer. Store panoramavinduer og den tydelige innrammingen av den overbygde terrassen gir hytten sjel.

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring