Bygge nytt hus? Det er kanskje enklere enn du tror

Å bygge nytt hus starter med en tanke. Hver tanke er en mulighet. Vår oppgave er å gi deg inspirasjon, råd og veiledning og sørge for at du får realisert din boligdrøm.

Enten du har mest fokus på det praktiske eller det estetiske, om du drømmer om rene linjer eller om du har en kjærlighet for det nostalgiske så skal vi sørge for å gi deg kvalitet og service gjennom hele prosessen.

 

Du bestemmer selv om du vil ha huset ditt levert nøkkelferdig, eller om du ønsker å administrere arbeidene selv. Nøkkelferdig leveranse innebærer at vi sørger for alle arbeidene som skal til for at huset skal kunne tas i bruk. Vi engasjerer da alle entreprenører og sørger for alle nødvendige varer og arbeider. Dette er en trygg og forutsigbar måte å bygge hus på. Du får fast pris og slipper usikkerheten og arbeidet med å administrere eller utføre noe selv.

 

Alternativt kan du velge å kjøpe komplett byggesett, ferdig oppsatt. Din huskonsulent vil da hjelpe deg med å sette opp budsjett for de andre leveransene som grunn-, betong- og murerarbeider, tekniske fag og malerarbeider. Du kan avtale å selv utføre arbeid som ikke er omfattet av krav til faglig kompetanse, og spare penger på denne egeninnsatsen.

 

Etter at du har valgt hvilken leveranse du ønsker, og inngått avtale om leveransen med din HIBA-forhandler er det tid for å sende søknad om byggetillatelse til kommunen. Det er strenge krav til denne søknadsprosessen. Du kan være trygg på at din huskonsulent tar ansvar for alt papirarbeidet.

 

Når byggetillatelse er på plass lages det en fremdriftsplan som alle involverte parter kan forholde seg til. Du må regne med at byggearbeidene vil ta 6-10 måneder etter at grunnmuren står ferdig.

 

Siden slutten av 1960-tallet har vi bygget HIBA Hus, Hytter og Garasjer over hele landet. Mange tusen boliger, som i dag står støtt gjennom både sol- og uværsdager.

 

HIBA Hus leveres med kvalitetsstempel - kvalitet for generasjoner. Vi legger vår stolthet i å levere deg solid faglig kompetanse og den samme trygge kvaliteten uansett hvor du vil bygge.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har over 40 HIBA-forhandlere fordelt over hele Norge.

Vi ser frem til å være med deg på den spennende reisen du har foran deg.

Kontakt oss