Ametyst - Nostalgi

Forrige
Neste

Midt i hjerte på romantikeren

Bare tenk deg en god gammel gyngestol på den overbygde verandaen, noe varmt i koppen mens regnet sildrer utenfor huset.

  • Hovedinngang og loftsaltan har takoverbygg. De er svært praktiske og bidrar til husets harmoniske utseende. 
  • Passer best på flat eller lett skrånende tomt, og kan eventuelt tilpasses med underetasje for skrått terreng. 
  • AMETYST har en praktisk planløsning, med alle de nødvendige romfunksjonene samlet på ett plan («livsløpsstandard»).
  • På loftet finnes i tillegg tre gode soverom, loftsstue, bad og bod.
  • Teknisk beskrivelse
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 108 m2
Bebygd areal (BYA): 117 m2
Bruksareal (BRA): 151,2 m2
Største lengde: 12,6 m
Største bredde: 10,2 m
Mønehøyde: 6,8 m

Gneis 1 - Nostalgi

GNEIS «Nostalgi» kataloghus har hentet inspirasjon fra god, gammel sveitserstil, med sin romslige, overbygde altan i front og profilerte listverk. Et hus som passer både for flatt terreng og skrå tomt. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Gneis 2 m/utleie - Nostalgi

GNEIS «Nostalgi» kataloghus har hentet inspirasjon fra god, gammel sveitserstil, med sin romslige, overbygde altan i front og profilerte listverk. Et hus beregnet for flat og skrå tomt. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Granitt 1 - Nostalgi

GRANITT «Nostalgi» kataloghus er en av våre bestselgende hus som nå er blitt enda bedre bare ved å forlenge det 60 cm! Fortsatt et koselig, praktisk og innholdsrikt hus, beregnet for flat tomt. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Granitt 2 m/utleie - Nostalg

GRANITT «Nostalgi» kataloghus er en av våre bestselgere som nå er blitt enda bedre bare ved å forlenge det 60 cm! Fortsatt et koselig, praktisk og innholdsrikt hus. Et hus som kan bygges på flat og skrå tomt. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Marmor - Nostalgi

MARMOR «Nostalgi» kataloghus er et hus som oser av herskapelig stil, likefullt oppfylles kravene til en moderne boligløsning. Best egnet på flat tomt, men kan om ønskelig tilpasses med underetasje for skrått terreng. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Opal - Nostalgi

OPAL «Nostalgi» kataloghus med staffasje som mønekryss, belistning med pynteklosser, profilert veggkledning og vindusinndeling i god gammel stil. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Nostalgi

SINKITT «Nostalgi» kataloghus er et hus som gjenspeiler et mer romantisk preg. Romløsningen er i utgangspunktet lik for samtlige SINKITT-modeller, men finnes også med livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Skifer - Nostalgi

SKIFER "Nostalgi" kataloghus er et trygt valg for deg som er på jakt etter et hus som bygger på god tradisjonsrik design. Hustypen er beregnet for flat tomt. Den er utviklet i to ulike stilarter for å gi muligheten til å finne det som passer din personlige smak og den lokale byggeskikken. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Se huset Ametyst i vårt galleri

Se huset Ametyst i vårt galleri