Opal - Tradisjon

Forrige
Neste

Folkekjært med lysende muligheter

OPAL «Tradisjon» har rene linjer og et rolig uttrykk. Her vist med stående bordkledning som tradisjonelt har vært vanlig på Østlandet, i Trøndelag og i Nord-Norge. Kan også leveres med liggende veggkledning, som fra eldre tid var typisk på Vestlandet – mye på grunn av de harde værforholdene.

OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse

Hovedplanet byr på store, lysfulle oppholdsrom (stue og kjøkken), et soverom, boder, bad og vaskerom – altså alt man trenger er samlet på én og samme etasje, og oppfyller kravene til livsløpsstandard.

  • Legg særlig merke til kjøkkenet på nesten 23 m2 med inngang til vaskerom og matbod evt. kjølerom. 
  • Lun svalgang hele veien ved hovedinngang og vaskeromsdør. 
  • Loftsetasjen er meget voluminøs og innholdsrik, med tre store og ett litt mindre soverom, samt maksimalt utnyttet bad og koselig loftsstue i fremtrukket ark. 
  • Huset egner seg for flat tomt, men kan også bygges med kjeller dersom tomten er skrå.

OPAL gir svært mye bolig ut fra et fornuftig kostnadsnivå. Huset kan leveres i alle våre fire stilarter.

  • Teknisk beskrivelse
  • Flere stilarter
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 122,5 m2
Bebygd areal (BYA): 137,6 m2
Bruksareal (BRA): 188,7 m2
Største lengde: 13,8 m
Største bredde: 10,8 m
Mønehøyde: 6,9 m

Opal - Klassisk

OPAL «Klassisk» kataloghus har fått en noe annen takform - halvvalm som fremhever det stilfulle preget. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Opal - Nostalgi

OPAL «Nostalgi» kataloghus med staffasje som mønekryss, belistning med pynteklosser, profilert veggkledning og vindusinndeling i god gammel stil. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Opal-Lux - Moderne

OPAL-Lux «Moderne» kataloghus har rene linjer og et rolig uttrykk. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Flint med utleie - Tradisjon

FLINT «Tradisjon» kataloghus er et innholdsrik og praktisk hus i harmoni med god norsk byggestil – blant annet med saltak og fremtrukket ark. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Noritt - Tradisjon

NORITT "Tradisjon" kataloghus er et hus som tydelig har hentet inspirasjon fra det gode, gamle jærhuset i Rogaland. Blant annet med sine to steinkledde skuter (utbygg) på husets endevegger, som skulle ta av for det verste av vær og vind. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Olivin m/utleie - Tradisjon

OLIVIN «Tradisjon» kataloghus med utleiedel er en rimeligere utgave av huset "Olivin Moderne", med blant annet mer tradisjonelle vinduer. Beregnet for skrått terreng med inngang nede – hovedleiligheten fra ene enden (overbygget m/bod), og utleiedelen fra andre siden (under altan). Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Tradisjon

SINKITT «Tradisjon» kataloghus er den prisgunstige basisutgaven som leveres blant annet med tradisjonelt saltak og stående veggkledning utvendig (eller liggende om ønskelig), samt vanlige vinduer med avtakbare sprosser. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Skifer - Tradisjon

SKIFER "Tradisjon" kataloghus er et trygt valg for deg som er på jakt etter et hus som bygger på god tradisjonsrik design. Hustypen er beregnet for flat tomt. Den er utviklet i to ulike stilarter for å gi muligheten til å finne det som passer din personlige smak og den lokale byggeskikken. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Thulitt 1 - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, begge som tilfredsstiller krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Thulitt 2 m/utleie - Tradisjon

THULITT «Tradisjon» kataloghus er et fornuftig og praktisk hus med enkel tradisjonell design som aldri går av moten. Huset finnes i to varianter, og tilfredsstiller husbankens krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Se huset Opal i vårt galleri

Se huset Opal i vårt galleri