Sinkitt B - Klassisk

Forrige
Neste

Klassisk eleganse

SINKITT B «Klassisk» er en variant av vår opprinnelige hustype SINKITT «Klassisk», hvor planløsningen rett og slett er blitt snudd opp-ned.

  • Soverommene ligger nå på inngangsplanet, mens stue og kjøkken er flyttet opp til 2. etasje. 
  • Grunnplanet har dessuten et praktisk allrom (f.eks. TV-stue, lekerom etc.) i tilknytning til de to barnerommene, samt utgang direkte til hagen. I tillegg er det godt bad, walkin-garderobe og vaskerom/sportsbod, samt fortsatt romslig hall. 
  • Foruten vinkelstue og stort spisekjøkken i 2. etasje, får man også en praktisk matbod fra kjøkkenet, samt kontor/gjesterom og WC.  
  • Av utvendige endringer, kan det nevnes at altan i 2. etasje er blitt større og flyttet frem på stuesiden. 
  • Inngangspartiet har fått et elegant og praktisk takoverbygg med to eksklusive profilerte søyler.
  • Teknisk beskrivelse
  • Flere stilarter
  • Samme stilart
Produktdetaljer
Grunnflate: 100,8 m2
Bebygd areal (BYA): 117,0 m2
Bruksareal (BRA): 185,4 m2
Største lengde: 12,0 m
Største bredde: 12,0 m
Mønehøyde: 7,4 m

Sinkitt - Klassisk

SINKITT «Klassisk» kataloghus er et herskapelig og innholdsrik hus med gode gjennomtenkte romfunksjoner, som vil passe til de fleste familieforhold. Beregnet for flat tomt, og glir like godt inn i nybyggefelt som et eksisterende boligområde. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Nostalgi

SINKITT «Nostalgi» kataloghus er et hus som gjenspeiler et mer romantisk preg. Romløsningen er i utgangspunktet lik for samtlige SINKITT-modeller, men finnes også med livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Tradisjon

SINKITT «Tradisjon» kataloghus er den prisgunstige basisutgaven som leveres blant annet med tradisjonelt saltak og stående veggkledning utvendig (eller liggende om ønskelig), samt vanlige vinduer med avtakbare sprosser. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Moderne

SINKITT «Moderne» kataloghus er en ny og minimalistisk versjon av bestselgeren SINKITT «Klassisk», som er et hus i herskapelig stil. Eksteriøret fremstår som mer åpent og spenstig, med flere og større glassfelt i hjørner, særlig på husets stueside. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Diamant - Klassisk

DIAMANT «Klassisk» kataloghus er et eksklusivt hus som man tidligere bare kunne drømme om. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Onyx 1 - Klassisk

ONYX «Klassisk» kataloghus er en av våre absolutte bestselgere i sin klasse – og det med god grunn. Her får man et romslig og innholdsrik hus med «alt-på-ett-plan» som tilfredsstiller Husbankens krav til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Onyx 2 m/utleie - Klassisk

ONYX 2 «Klassisk» kataloghus med utleie er et hus beregnet for skrå tomt med fullverdig 4-roms utleieleilighet i sokkeletasjen. Dette er en av våre absolutt bestselgere i sin klasse. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Opal - Klassisk

OPAL «Klassisk» kataloghus har fått en noe annen takform - halvvalm som fremhever det stilfulle preget. OPAL er en godt utprøvd husmodell som er blitt en av våre absolutte bestselgere i sin klasse. Huset oppfyller kravene til livsløpsstandard og kan leveres i alle våre fire stilarter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Rav - Klassisk

RAV «Klassisk» kataloghus er et stort og meget attraktivt hus som har spennende og elegante linjer med rene, åpne vindusflater. RAV er noe for seg selv, det skiller seg fra andre hus på en elegant måte som fint lar seg integrere blant mer ordinære bygg. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Rubin - Klassisk

RUBIN «Klassisk» kataloghus fremstår som et kompakt, elegant og stilfullt hus. Halvvalmet tak med ark, karnapp og takoverbygg ved inngang – detaljer som er med på å heve inntrykket. Planløsningen gir mye bolig på relativt få kvadratmeter. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Sinkitt - Klassisk

SINKITT «Klassisk» kataloghus er et herskapelig og innholdsrik hus med gode gjennomtenkte romfunksjoner, som vil passe til de fleste familieforhold. Beregnet for flat tomt, og glir like godt inn i nybyggefelt som et eksisterende boligområde. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Smaragd - Klassisk

SMARAGD «Klassisk» kataloghus fremstår som et stilfullt hus med karnapp, valmet tak og kinavipp. Huset er beregnet for skrå tomt og inngang nede – kan tilpasses for inngang oppe på hovedetasjen, da evt. med livsløpsstandard etter mindre justeringer. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Topas - Klassisk

TOPAS «Klassisk» kataloghus er et stor og eksklusiv hus, som kan gjøre drømmene til virkelighet: Alltid litt ekstra plass til ulike aktiviteter, men likevel en praktisk og funksjonell romløsning. Beregnet for flat tomt, med «alt-på-ett-plan» som oppfyllerkravene til livsløpsstandard. Bestill vår huskatalog og la deg inspirere av våre ferdighus!

Finn nærmeste forhandler

Norgeskart

Søk etter hus, hytte eller garasje

Type

Hus

Tomt
Stil
Annet

Hytte

Fasiliteter

Garasje

Størrelse
Lagring

Se huset Sinkitt i vårt galleri

Se huset Sinkitt i vårt galleri